Alla våra butiker fokuserar på makeupkonsten, både genom kostnadsfria makeupdemonstrationer och tidsbokade lektioner. Våra duktiga makeupartister genomgår en noggrann certifieringsprocess. De skräddarsyr en look med färger som passar just dig och lyfter fram din personlighet.

FOCKUS PÅ ANSIKTSDRAG

En makeupartist från M·A·C lär ut hur du lyfter fram dina ansiktsdrag på bara 10–15 minuter.


Ögon

Lär dig skapa en klassisk, neutral, sotig eller trendig look.

Ögonbryn

Lär dig styla och forma dina ögonbryn till perfektion.

Ansiktskonturer

Makeupartisten utgår från just din look och du får lära dig vilka verktyg, tekniker och produkter du behöver för att skapa definition och konturer i ansiktet.

Läppar

Lär dig skapa klassiska, neutrala eller dramatiska läppar.

Applicering av lösögonfransar

Dina nya ögonfransar från M·A·C trimmas och anpassas professionellt. (Kostnadsfri tjänst som ingår, när du köper M·A·C Lashes).

Förbättra dina kunskaper

Utforska nya produkter och tekniker för att förstärka din nuvarande look, eller gör den mer glamorös på bara 20-25 minuter med hjälp av en makeupartist från M·A·C.


Skräddarsy din look

Makeupartisten bygger vidare på din nuvarande makeup och lär dig hur du ska förstärka dina drag med hjälp av skräddarsydda produkter.

Satsa på glamour

Lär dig hur du förstärker din naturliga look med de senaste makeuptrenderna.

MINILEKTION
PÅ 30 MINUTER - 300 KR

En minilektion på 30 minuter där en av M·A·C:s proffsiga makeup artister lär dig steg för steg hur du skapar den perfekta makeupen på ett fokusområde. Välj mellan ögon, ögonbryn, läppar, den perfekta basen eller att forma dina ansiktsdrag.

EXPRESSMAKEUP
PÅ 30 MINUTER - 300 KR

En kortare makeupapplicering för dig som har bråttom, där en makeupartist från M·A·C lägger en makeup på ett valfritt fokusområde och kompletterar din existerande makeup för en hel look på 30 minuter.

KOMPLETT MAKEUP
PÅ 60 MINUTER – 600 KR

En makeupartist från M·A·C lägger en komplett makeup från läppar till ögonfransar på 60 minuter. En ansiktskarta medföljer så att du kan återskapa samma look hemma. Använd våra looker som inspiration eller skapa din egen.

KOMPLETT MAKEUPLEKTION
PÅ 90 MINUTER – 800 KR

En komplett handledning på 90 minuter där en makeupartist från M·A·C lär dig att lyfta fram dina ansiktsdrag. En ansiktskarta medföljer så att du kan återskapa samma look hemma. Använd våra looker som inspiration eller skapa din egen.

BRÖLLOPSMAKEUP
- 800 KR

En makeupartist från M·A·C skapar på 90 minuter en individuell bröllops- eller festmakeup som matchar ditt tema (föregående konsultation rekommenderas).

M∙A∙C TECHNIQUE
- 300 KR

En workshop som leds av våra M·A·C artister med något för alla. Det perfekta tillfället att ta del av våra artisters fantasiska kunskaper som stödjer vårt motto all ages, all races, alla sexes. För mer information ta kontakt med en artist.