Djurförsök
Min profil
Program och tjänster
Allmänna villkor
Beställ online
Jobbmöjligheter
Leveransinformation
5 goda skäl att handla
Handla online
Vanliga frågor
Säkerhet
Kontaktinformation
Integritetspolicy
Produktinformation
Information om förfalskningar
Returer och byten

Skicka e-post till oss

Använd det här formuläret för att kontakta oss. På grund av all e-post vi får kan det några dagar innan du får ett svar. Se till att din e-postadress är korrekt så att vi kan svara dig så fort som möjligt. Vi uppskattar att du delar dina åsikter med oss, och vi gör vårt bästa för att tillgodose dina förslag.

Issue or Question

Alla fält markerade med en stjärna är obligatoriska.* Obligatoriskt

Kommentare
 
 

Dina personuppgifter ovan behandlas endast enligt vad som beskrivs i vår integritetspolicy.

Ovanstående information är nödvändig för att behandla din begäran (om inte annat anges) och svara på din förfrågan. Denna information kommer att sparas och vidarebefordras till Estée Lauder Cosmetics A/S tjänst som ansvarar för att hantera förfrågningar från användare. I enlighet med gällande lag har du rätt att begära och, om tillämpligt, att utan kostnad få, framför allt, tillgång till, ändra eller ta bort dina personuppgifter och invända mot hantering av dina personuppgifter. Om du vill utnyttja dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på Kundtjanst-se@maccosmetics.com. För mer information om Estée Lauder Cosmetics A/S integritetsrutiner och dina rättigheter, se vår Integritetspolicy.

OBS! Din internetleverantör (ISP) eller e-postklient kan använda filter för att blockera e-postmeddelanden, något som kan påverka e-postmeddelanden från maccosmetics.se. Om så är fallet, läs mer i funktionen Hjälp i ditt e-postprogram eller kontakta din internetleverantör för att ta reda på hur du ändrar filtreringsinställningarna. Då kommer du i fortsättningen få e-postmeddelanden från maccosmetics.se. Du hittar fler frågor och svar under Vanliga frågor och svar. Du är välkommen att kontakta oss på 020 792 119 om du har ytterligare frågor.