Djurförsök
Min profil
Program och tjänster
Allmänna villkor
Beställ online
Jobbmöjligheter
Leveransinformation
5 goda skäl att handla
Handla online
Vanliga frågor
Säkerhet
Kontaktinformation
Integritetspolicy
Produktinformation
Information om förfalskningar
Returer och byten

Programs / Services
M·A·C Cosmetics är fast beslutna att stå till tjänst för professionella makeupexperter. M·A·C PRO-medlemskapet är ett avgiftsbelagt medlemsprogram som är öppet för makeupartister och andra kreativa talanger som använder makeup som en viktig del av sitt arbete. Programmet erbjuder makeupexperten en direkt insikt i M·A·C:s värld såväl som speciella medlemsfördelar. För mer information besök  M·A·C PRO eller en M·A·C återförsäljare. M·A·C Pro kortet säljs inte online och kan inte användas online.


För att kunna delta och utnyttja fördelarna med ditt medlemskap i det här programmet måste du ange namn, hem-och eller företagsadress, telefonnummer och e-postadress. Som en del i programapplikationsprocessen kommer du att ombes att ange information utformad för att verifiera at du har rätt att delta i det här unika programmet. Om du väljer att lägga en order eller förnya ditt medlemskap måste du även ange dina kreditkortsuppgifter, inklusive kortnummer och utgångsdatum, samt leverans-och faktureringsadress. Vi kommer att använda din personliga information enligt följande sekretesspolicy.


Jag skulle vilja bli sminkad av en M·A·C-makeupartist. Hur går jag tillväga?

M·A·C erbjuder makeupkonsultationer hos alla våra M·A·C-försäljningsställen. Konsultationer ger dig möjligheten att  få råd av våra professionellt utbildade M·A·C-makeupartister.

Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lokala försäljningsställe eller butik för att boka en tid och bekräfta kostnaderna för önskade tjänster. Hitta en butik nära dig.