Djurförsök
Min profil
Program och tjänster
Allmänna villkor
Beställ online
Jobbmöjligheter
Leveransinformation
5 goda skäl att handla
Handla online
Vanliga frågor
Säkerhet
Kontaktinformation
Integritetspolicy
Produktinformation
Information om förfalskningar
Returer och byten

Returns
Vi vill erbjuda våra kunder de allra bästa kosmetikaprodukterna som finns. Om du upplever att produkterna som du har beställt i vår nätbutik inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera produkten. Vi återbetalar hela inköpspriset till ditt konto. Observera: Tomma förpackningar godkänns inte för återbetalning.

Om du vill returnera en ellerflera varor från din onlinebeställning ber vi dig fylla i returinformationen på fakturan (fakturan bifogas din ursprungliga beställning) och placera den inuti returpaketet tillsammans med den vara/de varor som du vill returnera. Packa innehålletordentligt för att undvika skador och behåll en kopia av fakturan i ditt arkiv.

För din bekvämlighet tillhandahåller vi en returetikett på fakturan som kan fästas på utsidan av returpaketet. Om etiketten inte är tillgänglig ska alla returer skickas till:

Estée Lauder Cosmetics A/S
Terminalslingan 1, kaj B,C,D
111 64 Stockholm

För att skydda dig mot borttappade paket och säkra snabb leverans rekommenderar vi att du skickar din retur som rekommenderad försändelse. Behåll kvitton och spårningsinformation i ditt arkiv.

I händelse av skadade varor, se avsnittet "Skadade varor" nedan.

Din retur kommer att behandlas så fort som möjligt efter mottagande.

Observera: Endast produkter som köpts via Maccosmetics.se kan returneras för återbetalning. Produkter köpta via Maccosmetics.se kan inte returneras till M·A·C-butiker eller eller andra återförsäljare.

Om du har frågor om returer kan du kontakta oss på 020 792 119 eller via sidan "Kontakta oss".

Skadade varor
När du mottar din beställning bör du kontrollera förpackningen så att den inte har några transportskador. Det är normalt att transportförpackningen uppvisar ett visst slitage, men om någon vara/några varor i din leverans har skadats ber vi dig att omedelbart kontakta oss på 020 792 119. Se till att ha ditt ordernummer, din e-postadress och ditt telefonnummer till hands för snabb hjälp. För att säkra en omedelbar lösning bör du behålla transportförpackningen, packmaterial och de skadade varorna så att transportföretaget kan inspektera detta.