Djurförsök
Min profil
Program och tjänster
Allmänna villkor
Beställ online
Jobbmöjligheter
Leveransinformation
5 goda skäl att handla
Handla online
Vanliga frågor
Säkerhet
Kontaktinformation
Integritetspolicy
Produktinformation
Information om förfalskningar
Returer och byten

Product Information
Are MAC Products Oil Free
De flesta M·A·C-produkter är oljefria. Några M·A·C-produkter innehåller naturliga oljor som fungerar som mjukgörande ämnen (till exempel: apelsin- och jojobaolja). Dessa oljor stärker huden genom att exempelvis förhindra vattenförlust. Kontakta M·A·C:s kundservice på Kundtjanst-se@maccosmetics.com  om du har frågor om M·A·C:s produkter.
Vi ber om ursäkt för att din favoritprodukt från M·A·C Cosmetics har utgått. Innan vi drar in produkter tar vi hänsyn till flera viktiga faktorer:

1. En annan liknande produkt har utvecklats som vi känner ger ett bättre resultat.

2. En av ingredienserna som används i tillverkningsprocessen har dragits in av leverantören och vi har inte kunnat hitta någon lämplig ersättningsprodukt.

3. Förändrade kundpreferenser eller köpmönster.

För att få hjälp med att hitta en M·A·C produkt som har utgått, vänligen kontakta vår kundservice Kundtjanst-se@maccosmetics.com.
Vi är givetvis jätteglada över att du är intresserad av att sälja M·A·C-produkter, men våra produkter säljs endast i behöriga butiker.
Det finns tyvärr inga produktprover tillgängliga hos Maccosmetics.se. Vi hänvisar dig därför till våra M·A·C-försäljare, där en M·A·C-makeupartist kan hjälpa dig. Många av  M·A·C-produkterna finns tillgängliga som kundprov och kan fås vid förfrågan. Hitta en butik nära dig.