Djurförsök
Min profil
Program och tjänster
Allmänna villkor
Beställ online
Jobbmöjligheter
Leveransinformation
5 goda skäl att handla
Handla online
Vanliga frågor
Säkerhet
Kontaktinformation
Integritetspolicy
Produktinformation
Information om förfalskningar
Returer och byten

Employment
OM MAC
Estée Lauder Companies förvärvade 1994 ett majoritetsintresse i M·A·C och fullt ägarskap 1998. M•A•C säljs i mer än 79 länder och territorier. Märket har blivit populärt tack vare muntligt beröm från makeupartister, modeller, fotografer och journalister över hela världen. M·A·C passar alla åldrar, alla raser, alla kön. M·A·C är märket med fantastiska färger och vi erbjuder produkter för professionella makeupartister och kunder, inklusive ett stort utbud av makeup, fransar, borstar, hudvård, foundation och accessoarer.
 
Det finns många olika karriärmöjligheter inom M·A·C, från administrativa positioner till makeupartist i en av våra butiker. Mer information om de här möjligheterna finns nedan.

Vi tror på jämställdhet.
PROFFESSIONELLER MAKE-UP ARTIST - COUNTER
Jag vill utbilda mig till M·A·C-makeupartist. Hur börjar jag?
 
Tack för ditt intresse! Vi letar alltid efter nya talanger och kreativa personer som kan representera oss. Söker du jobb som makeupartist hos en M·A·C-återförsäljare eller vid en disk, fyller du i ansökningsformuläret här. Du kan också klicka här för att se våra lediga ställningar.  

Du kan också kontakta butikschefen direkt. Du hittar adress och telefonnummer till butiker och återförsäljare i Sverige här: Hitta butik
FIELD POSITION
Jag vill gärna söka ett administrativt jobb hos M·A·C. Hur gör jag?

Tack för ditt intresse! Vi letar alltid efter nya talanger och kreativa personer som kan representera oss. Vill du söka ett administrativt jobb fyller du i ansökningsformuläret här. Du kan också klicka här för att se våra lediga ställningar.  

Dina uppgifter kommer att granskas av vår HR-avdelning. Tänk på att vi bara återkommer om det finns en position tillgänglig som passar just dina kvalifikationer. Vi önskar dig lycka till och hoppas att du fortsätter att besöka oss på M·A·C Cosmetics Online.
CORPORATE OFFICE POSITION
Jag vill gärna söka ett ledningsjobb hos M·A·C. Hur gör jag?

Tack för ditt intresse! Vi letar alltid efter nya talanger och kreativa personer som kan representera oss. Du kan skicka in en spontanansökan genom att fylla i ansökningsformuläret här. Du kan också klicka här för att se våra lediga ställningar.
MODEL
Jag är intresserad av att arbeta som modell för M·A·C. Hur gör jag?

Tack för ditt intresse! Vi använder oss sällan av modeller och anställer därför inte modeller. Vi använder oss inte av modeller då vi inte gör så mycket reklam. Vad gäller annonser arbetar vi med olika agenturer för olika butiksevent arrangeras av lokala återförsäljare.

Lycka till med karriären!