Djurförsök
Min profil
Program och tjänster
Allmänna villkor
Beställ online
Jobbmöjligheter
Leveransinformation
5 goda skäl att handla
Handla online
Vanliga frågor
Säkerhet
Kontaktinformation
Integritetspolicy
Produktinformation
Information om förfalskningar
Returer och byten

COUNTERFEIT EDUCATION
What is Counterfeit Product?
En förfalskning innebär att olagligt kopiera en produkt.  Förfalskade produkter tillverkas ofta med avsikten att utnyttja de kommersiella fördelarna med den produkt som kopieras. När det gäller M·A·C:s produkter löper våra kunder risken att råka ut för produkter som ser ut att vara äkta M·A·C Cosmetics-produkter men saknar den överlägsna kvaliteten och det omfattande forsknings- och utvecklingsarbetet som ligger bakom våra produkter.
What M·A·C Does To Counter Counterfeiting?
Vi på M·A·C Cosmetics är väldigt stolta över våra makeup-produkter, som alltid är av allra högsta kvalitet. Därför lägger vi ner tid och resurser på att spåra de som står bakom tillverkning, distribution och försäljning av de förfalskade produkterna. Vi samarbetar med internationella och nationella brottsbekämpande myndigheter som tillsammans med tullmyndigheter i USA och andra länder förhindrar den illegala försäljningen och distributionen av förfalskade varor. Vi vidtar rättsliga åtgärder för alla brottsliga handlingar. Vi stänger ned webbplatser och online-auktioner som säljer förfalskade produkter.
Where To Find Official M•A•C Products?
M·A·C Cosmetics erbjuder inte sina produkter via enskilda personer, gatusäljare, loppmarknader, online-auktioner, oberoende butiker eller obehöriga återförsäljare på nätet. M·A·C säljer inte sina produkter till grossistpriser på nätet.

Vill du vara säker på att du endast köper äkta M·A·C-produkter rekommenderar vi att du besöker vår webbplats och klickar på "Hitta butik" för att hitta en auktoriserad återförsäljare nära dig. M·A·C Cosmetics finns även på nätet hos Kicks.se.
Report Counterfeits
För att rapportera förfalskningar ska du ringa +45 36 39 44 00, eller skicka e-post till consumercare@dk.mac.com.

Följande information är viktig för oss när vi ska vidta åtgärder mot förfalskare:
-Var produkten säljs (eBay, obereonde butik, obehörig återförsäljare, osv.)
-Vilken produkt som säljs
-Information om eventuella logotyper (M·A·C:s logotyp eller specifik design)